Itin profesionalus ir aukščiausios kokybės siekiantis atlikėjas kiekvieno koncerto metu nustebina susirinkusią publiką ivovatyviais ir iki tol Lietuvoje neregėtais sprendimais, taip nepalikdamas abejingų, rašoma pranešime spaudai.

Šį kartą daininkas ir didžiulės kūrybinės grupės užmojis – Lietuvos koncertų istorijoje neturintis analogų. Gruodžio 26 d. Kauno „Žalgirio“ arena pavirs cirko palapine, kurioje koncertiniai numeriai bus papildyti cirko elementais. Čia įvyks vienintelis areninis koncertas – „Donatas Montvydas Kalėdos LIVE CIRKAS“.

„Tai ilgai gvildentas ir vystytas konceptas. Norime sukurti tokį įspūdį, kad jau nuo įėjimo į areną žmogus pajaustų cirko atmosferą. Lietuvoje to dar nebuvo, todėl siekiame geriausio rezultato. Pasirodymų metu, žinoma, didžiausias dėmesys yra skiriamas muzikai ir jos atlikimui, tačiau galiu pažadėti – tą vakarą magijos netruks“, – atvirauja atlikėjas.

Tai jau trečiasis karjeroje D. Montvydo koncertas didžiausioje šalies arenoje. Kiekvieną kartą talentingas atlikėjas stebino kaskadiniais triukais, netikėtais scenos svečiais, choreografiniais elementais ir įspūdingomis vizualizacijomis.

„Daug juokavome, kad mūsų šalies atlikėjai arenose parodė jau viską: ir robotai, ir 3D, ir susidegino ant laužo. Tikriausiai. Atrodo, kad jau viskas parodyta ir žmones sunkus nustebinti, todėl belieka sukurti tik cirką. Na, o iš tikrųjų, kadangi tai per Kalėdas vyksiantis koncertas, norisi, kad žmonės atsipalaiduotų ir pajaustų tą magiją šiek tiek kitaip“, – juokauja Donatas.

Šį vienintelį šou režisuoti patikėta jau ne kartą savo darbais nustebinusiam Vytautui Rumšui jaunesniąjam.

„Vienareikšmiškai tą vakarą karaliaus muzika, tačiau visa tai padėsiu pagyvinti ir apvilkti, taip sukuriant ypatingą atmosferą. Neabejoju Donato talentu ir ambicijomis, todėl gausime tikrai gerą rezultatą“, – teigia režisierius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)