Žinoma klaipėdietė neslepia, kad tiek dainos pavadinimas, tiek ir visas jos tekstas jai yra labai artimas, atspindintis šiandienos gyvenimo aktualijas. Praeityje tituluota gražuolė vos po kelių mėnesių švęs pirmąsias vestuvių metines su žinomu verslininku bei muzikos kūrėju Juozu Tubinu. Beje, būtent moters sutuoktinis J. Tubinas ir yra dainos „Suraskim vienas kitą“ muzikos bei žodžių autorius, rašoma spaudos pranešime.

„Kai sutinki savo žmogų, gyvenimas nušvinta visai kitomis spalvomis. Linkiu kiekvienam surasti savo antrąją pusę“, – sako I. Tubinas, žinoma ir sceniniu slapyvardžiu Lady I. Pasak Ievos, nepaprastai geras jausmas yra dainuoti savo vyro sukurtą kūrinį, padėti atsiskleisti jo muzikinei idėjai.

Džiazo atlikėja džiaugiasi, kad jos ir vyro muzikiniai skoniai paprastai sutampa. „Mano balso tembras – ganėtinai žemas. Kartais būna taip, kad perklausius naują vyro kūrinį ir pamėginus man jį atlikti, reikia pakeisti vieną kitą natą pagal specifinį mano tembrą“, – pastebėjo I. Tubinas.

Paklausus, ką jai davė dalyvavimas muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“, žinoma moteris atsakė: „Man tai priminė praėjusį laikotarpį, kai buvau grupės „Širdelės“ narė. Tuomet gyvenome itin intensyviai: interviu, filmavimai, koncertai. Pamenu, neretai net šeštą ryto reikėdavo eiti į radijo stotis duoti interviu, po to laukdavo repeticijos, o vėlai vakare – pasirodymai ant scenos. Dalyvaujant „Lietuvos balso“ projekte taipogi viskas mano gyvenime vyko labai intensyviai.“

I. Tubinas džiaugėsi, kad bene į visus šio televizijos projekto filmavimus ją lydėjęs vyras, kartais už ją pačią labiau besijaudindavęs. Kita vertus, dainininkė nenorėtų, kad ir šiandien jos gyvenimas būtų toks intensyvus, kaip grupės „Širdelės“ gyvavimo laikotarpiu. „Dabar mano prioritetas – šeima, – neabejoja Ieva. – Nesinorėtų, kad koncertų šurmulys ir nesibaigiantys filmavimai pavogtų brangų laiką iš artimųjų.“

Ir vis dėlto atlikėja neatmeta galimybės, kad jau šįmet surengs koncertus, kurie savo stilistika primins muzikinį spektaklį. Ieva tikisi, kad keletą dainų ji atliks duetu drauge su savo vyru J. Tubinu. Scenoje dainininkei talkins šokėjai, aktoriai, o visa programa bus skirta stiprios moters tematikai. Pašnekovė prisipažįsta, kad iš daugelio žmonių yra girdėjusi, kad ji pati esanti stipri moteris. „Gal todėl žmonės taip apie mane galvoja, kad iš bet kokios blogos gyvenimo situacijos stengiuosi išeiti pakėlusi galvą, žvelgdama pozityviai ir tikėdamasi geriausio, – mano I. Tubinas. – Tačiau šiandien sau leidžiu pabūti silpnesne, švelnesne, moteriška, nes šalia manęs – stipus ir mylintis vyras.“

Kaip atlikėja apibūdintų savo klausytojus? „Tai – įvairaus amžiaus žmonės, gal kiek vyresni. Mano dainose bandantys atpažinti save, prisiminti savo išgyvenimus“, – sako Ieva.

Ievos Tubinas daina „Suraskim vienas kitą“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)