„Sidabras“ atiteko britų merginų grupėms „Girls Aloud“ ir „Sugababes“ už jų perdainuotą „Walk This Way“ – kultinę „Aerosmith“ ir reperių „Run DMC“ dainą.

Trečioji vieta atiteko grupės „Westlife“ rokerių dueto „Extreme“ baladės „More Than Words“ perdirbiniui.

Prasčiausiai perdainuotų penketuką baigia Willas Youngas, perdainavęs „The Doors“ „Light My Fire“, ir „The Mike Flower Pops“, atlikusiai „Oasis“ kūrinį „Wonderwall“.

Tačiau paskelbti buvo ne tik blogiausi. Leidinys taip pat pristatė ir geriausių, anot jų, perdainuotų dainų penketuką.

Pirmojoje vietoje atsidūrė Jimio Hendrixo perdainuota Bobo Dylano dainos „All Along the Watchover“ versija.

Antroje vietoje – „The Beatles“ „Twist and Shout“ versija, kurią pirmieji įrašė „The Top Notes“.

Trečioje vietoje - „Guns ‘N’ Roses“, kurie perdainavo „Wings“ dainą „Live and Let Die“. Geriausiųjų penketuką baigia „Nirvana“ su Davido Bowie‘o „The Man Who Sold the World“ koveriu ir „Muse“ „Feeling Good“ versija, kurią pirmoji įrašė Nina Simone.

„Total Guitar“ redaktorius Stephenas Lawsonas pasakojo: „Perdirbiniai kaip niekada populiarūs. Gera matyti, kad Jimi Hendrixas išlieka geriausias, o AC/DC hitą perdainavusi Celine Dion – šventvagiškiausia“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją