Dienos metu visi rado sau tinkančių pramogų. Kas šokinėjo ant batuto, kas laipiojo siena, didžioji dalis skrudo po tik retkarčiais už debesų pasislepiančios saulės, o dar didesnė net nekėlė kojos iš vandens.

Tobulėjimui ribų nėra, tačiau festivalis kiekvienais metais nustebina naujais atlikėjais ir vis gausėjančiomis pramogomis. Kiekvienas čia atranda sau naudinga užsiėmimą, o vakare tampa didele gerų draugų kompanija.

Koncertinę programą pradėjo ir festivalį atidarė bliuzo scenos veteranai „Blues Makers“. Po jų su visa Lietuva giedojo "Tautišką giesmę". Vėliau ant scenos pasirodė bliuzmenų desantas - blues-roko grupė iš Estijos Dramamama, jaunasis britų gitaros virtuozas Krissy Matthewsas, Didžiosios Britanijos ir Lenkijos atlikėjų kolektyvas, unikalaus muzikos stiliaus pradininkas Johnas Mooney, Latvijos bliuzmenai „Bite‘s Blues Band".

Vakaro programą užbaigė Innesas Sibunas, Roberto Planto grupėje gitaristu grojęs bliuzmenas, per savo karjerą išleidęs aštuonis albumus. Norintieji iki paryčių galėjo linksmintis "jam session". Vienintelis dalykas, liūdinęs dalį vyriškos lyties pramogautojus, buvo tas, kad nebuvo kur žiūrėti krepšinio.

Antra diena prasidėjo aktyviai – sporto varžybomis. Vėliau visų laukia tradicinė žuvienė ir dar daugiau linksmybių bei svarbiausia – muzikos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)