„Andrius yra mums visiems labai svarbus – ne tik kaip muzikantas, bet ir kaip draugas. Muzikos pasaulis yra kitoks vien dėl jo!“ - pasakoja Andrius Vaicenavičius iš grupės „Kūjeliai“.

Apie šį sveikinimą A. Mamontovas su didžiuliu susižavėjimu pasakė: „Esu pritrenktas ir sužavėtas. Man tai - didelis pripažinimas ir garbė, kurios nesijaučiu nusipelnęs...“

Dainoje filmuojasi žinomi Lietuvos muzikantai – „Kūjeliai“, Vidas Bareikis, Bjelle, Garbanotas Bosistas, Kazimieras Likša, Baltasis Kiras ir „Kamanių Šilelis“.

Šioje dainoje atlikėjai dainuoja po kelias dainos eilutes! Įraše muzikantai nesidrovi išreikšti padėkas ir smagius prisiminimus. Atlikėja „Bjelle” dėkoja A. Mamontovui už gyvenimiškus patarimus, Kazimieras Likša dėkoja už pokalbius prie kavos, Vidas Bareikis ir Kamanių šilelis pasakoja, jog Andriaus muzika padarė labai didelę įtaką jų kūryboje, o „Kūjeliai“ prisimena kartu koncerte atliktą dainą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją