Prie Vokietijos parlamento koncertavęs brolių duetas ketvirtadienį grupės feisbuko paskyroje pasidalino nuotrauka su gauta bauda. Pastaroji buvo skirta už koncertą be leidimo.

Gauta bauda

„Štai ir pirmoji mūsų bauda! Už nesankcionuotą koncertą prie Reichstago grupei „Timohi“ skirta 30 eurų bauda. Kas, iš esmės, nėra daug. Tačiau sužinoti, kokia bus sekanti bauda – nesinori. Rytoj mėginsime gauti licenziją“, - feisbuke rašė „Timohi“.

Šios kelionės tikslas - patikrinti, ar trubadūrai vis dar aktualūs XXI a., įsitikinti, ar šiuolaikiniame pasaulyje vis dar įmanoma koncertuoti ir gyventi taip, kaip savo laiku tai darė viduramžių muzikantai. Tai kultūrinis ir socialinis eksperimentas.

TIMOHI

„Timohi“ yra linksma roko grupė iš dviejų muzikantų. Ją galima išgirsti lietuviškose radijo stotyse, televizijoje, roko festivaliuose ir kitose vietose. Grupė groja savo pagamintais instrumentais, spontaniškus pasirodymas rengia traukiniuose, laivuose, paplūdimiuose ar tiesiog gatvėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)