1999 metais Lietuvą „Eurovizijoje“ atstovavusi Aistė Smilgevičiūtė taip pat į sceną lipo pirma.

Dar nė karto pasirodymas pirmu numeriu neatnešė sėkmės mūsų šaliai. Pagal ilgametę suaugusiųjų konkurso statistiką ši vieta laikoma prasta pozicija geram rezultatui pasiekti.

„Mus persekioja pirmos vietos sindromas. Bet gal žiūrovai geriausiai atsimena pirmą ir paskutinį?“ - sakė Barto prodiuseris Arvydas Martinėnas-Vudis. Patikslinus, kad paskutinį atsimena, o pirmojo, deja, bet - ne, Vudis liko optimistas. „Gal vaikų konkurse yra kitaip nei suaugusiųjų“, - bandė spėti jis.

Bartas stengiasi apie jokius prakeiksmus negalvoti ir iš peties rengiasi pasirodymui Baltarusijoje, Minske lapkričio 20 d. vyksiančiame aštuntajame konkurse.

Jaunasis dainininkas pristato savo dainos „Oki doki“ vaizdo klipą. Jo esmė - teatrališkai nufilmuotas dainininko ir jo šokėjų šou pagardintas lazerių efektais. Choreografija tokia pati, kokia ir bus pademonstruota konkurso metu.

Paskaičiuota, kad kokybiškam Barto pasirengimui ir pasirodymui konkurse reikėtų maždaug 124 tūkstančių litų. Tiesa, jaunajam dainininkui greičiausiai teks išsisukti su daug menkesne suma.

24 tūkstančius litų Barto pasirodymui pasirengusi skirti jo šeima, dar 15 tūkstančių litų nutarė investuoti Kauno savivaldybė. Kaip žvaigždutei sekasi ieškoti privačių rėmėjų, kol kas nepranešama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją