Tačiau Vilniaus naktinėtojams taip pat svarbus ir kitas tų metų įvykis. 2004-ųjų gruodžio 5 d. sostinėje duris atvėrė vienas pirmųjų šalyje kokteilių barų „Paparazzi“.

Jau 11-ąjį jo gimtadienį, vakar įvykusioje šventėje, kurios eigai dirigavo garsus renginių vedėjas Gytis Balčiūnas, minėjo gausus būrys stilingų ir puikiai nusiteikusių žmonių.

Juos asmeniškai pasitiko vienas baro savininkų Andrejaus Romanovskis. Jis ne tik iki išnaktų bendravo su vakaro svečiais, bet buvo jiems paruošęs ir staigmeną – ypatingą barmenų pasirodymą, kupiną cirko numerius primenančių žongliravimo triukų ir ugnies liežuvių.

Ne ką prastesnis vėliau buvo ir muzikinis šventės fonas. Prie didžėjaus pulto vienas po kito stojo ilgamečiai „Paparazzi“ draugai DJ Joseph, DJ Prabanga, „HQChemistrySound“. O net ir pačius pasyviausius vakaro svečius galiausiai ant kojų pastatė ypatingas vakaro svečias – Justinas Jarutis („Freaks on Floor“ lyderis).

„Paparazzi“ 11-ojo gimtadienio šventės atmosferą, kviestinių svečių stilių ir barmenų triukus galite išvysti ir įvertinti nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)