„Tai muzika sielos laisvei“, - taip naujajame albume skambančią muziką pranešime spaudai pristato Aistė Smilgevičiūtė.

Mitologinių įvaizdžių ir simbolikos nestokojančiame albume siekiama „ne interpretuoti ar perdainuoti, bet pajausti ir atskleisti archainę pasaulėjautą šiandien“ - teigė ji.

„Povandeninė kronika“ - itin ilgai brandintas septintasis grupės albumas, kur emocingi išgyvenimai susipina su mitologizuota tikrove. Albume skambėsianti muzika įtraukia klausytoją į savitą pasaulį, kupiną aistros, spalvų, ieškojimų.

„Istorija sudėta. Lieka baigiamieji darbai ir albumas bus pateiktas klausytojų vertinimui“ – teigė grupės lyderis Rokas Radzevičius

Dainas iš naujojo grupės albumo klausytojai galės išgirsti jau šeštadienį, rugpjūčio 23 d., „Tamstos“ klube vyksiančiame Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ koncerte, kuriame taip pat skambės ir senosios kūrybos dainos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją