Vaizdo klipe pasakojama idilę siekiančios sukurti merginos istorija. Jame apstu spalvingų dekoracijų ir netikėtumų: nuo vištų, pasiskolintų iš „Vingo parko zoo”, iki apsinuoginti išdrįsusio žymaus modelio Žilvino Trato. Pasitelkusi visą tai Berta stengiasi pasakyti: „Mylėkim kitus, o ne verskime juos mylėti mus”.

Pikniko metu „Show Makers akademijos” vadovas ir Bertos prodiuseris Šarūnas Kirdeikis džiaugėsi: „Kai susirenka jauni ir kūrybingi žmonės, nepaisant to, kad dirbama iš idėjos, klipas atrodo kaip už milijoną. Kita vertus, tos idėjos yra neįkainojamos”.

Skvere susirinkę Bertos bičiuliai vaišinosi kava ir pačios dainininkės keptais gardėsiais. Ji taip pat nudžiugino gyvai atlikusi savo dainą „Reikia, kad reiktų”, kurios akomponimentui pasirinko netradicinę priemonę – boombox kasetinį magnetofoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)