Draugų internete pradėta klausinėti apie įrašytą naują kūrinį bei sveikinti su sugrįžtuvėmis į Lietuvos sceną, A. Vedrickaitė prisipažino, kad ją iš pradžių ištiko lengvas šokas. "Su jokiu Mantu neatlikau jokios dainos. Tai, ko gero, yra kitos merginos, vardu Augustė, atliekami koveriai", - DELFI pasakojo mergina.

Į Lietuvą iš Norvegijos grįžusi atlikėja naujienų portalui prisipažino iš tiesų rašanti naujas dainas, tačiau jos kol kas yra darbinėje stadijoje, todėl jomis pasidalinti su klausytojais - per anksti.

Tiesa, šis nesusipratimas paskatino Augustę pasidomėti teisėmis dėl savo sceninio vardo naudojimo. "Dėl šios painios situacijos aš tikrai nepykstu. Tik norėčiau viską išsiaiškinti, kad ateityje nekiltų panašių nesusipratimų. Tiesiog nenoriu, kad mano vardą painiotų su jos. Tikiu, kad kita atlikėja, vardu Augustė, taip pat nenori būtų maišoma su manimi", - prisipažino A. Vedrickaitė.

Paslaptingosios Augustės ir Manto atliekamą koverį galite išgirsti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)