„Tai, kad į savo turo grafiką ši grupė įtraukė Lietuvą – tikra sėkmė. Labai galėjo taip ir nenutikti. Tai, kad stadionuose ir arenose daugiatūkstantines minias surenkantys „Editors“ gros tūkstantį žmonių talpinančiame „Lofte“ – beveik neįtikėtina, bet tai tiesa”, – sako Vee.

Apkeliavę visą pasaulį ir didžiausius festivalius grupė panoro susitikti su gerbėjais ten, kur dar niekad nebuvo – Lietuvoje. Apie pusšimtį koncertų rudenį ketinantys sugroti „Editors“ Lietuvą į savo planus, galima sakyti, įspraudė.

Didžiausia dalis „Editors“ rudens koncertų vyks arenose didesnėse nei „Loftas”.

„Manau, tai puiki proga roko gerbėjams tokio mastelio grupę išgirsti ir pamatyti iš labai arti. Nežinia, kada kitąkart pavyks tokio lygio roko grupę pasikviesti į lyginant nedidelį „Loftą“, – sako V. Diavara.

Editors – Papillon (LIVE)

Daugiau nei 10 metų kuriantys ir koncertuojantys „Editors“ yra pripažinti kaip gyvai viena efektingiausiai skambančių grupių Europoje šiuo metu. 

Jų antrasis ir trečiasis albumai – „An End Has a Start“ ir „In This Light and on This Evening“ – buvo pripažinti geriausiais Didžiojoje Britanijoje ir nusipelno platininių diskų titulų. O birželio pabaigoje išleistas ketvirtasis šių britų albumas „The Weight of Your Love“ bus pristatytas ir Vilniuje.

Neseniai su vienu grupės nariu išsiskyrę ir jį dviem naujais nariais pakeitę „Editors“ suskambo dar stipriau kaip dark indie rock grupė ir neabejotinai kaip šiuo metu viena didžiausių ir aktyviausių Didžiosios Britanijos roko grupių.

„Po pirmojo koncerto penkiese Werchteryje (festivalis Belgijoje – aut. past.) tik nulipus nuo scenos supratau, kad noriu toliau koncertuoti, ir tuojau pat“, – apie papildytą grupės sudėtį kalba vokalistas Tomas Smithas.

Jau spalio 2 d. „Editors“ turo autobusas prisišvartuos Vilniaus Naujamiestyje. Bilietais į svarbiausią roko koncertą Vilniuje rudenį pradedama prekiauti rugpjūčio 5 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)