Nors „Gone Are The Days“ – dar tik pirmasis Kygo kūrinys šiemet, tačiau atlikėjas jau spėjo surengti bene įspūdingiausią 2021 m. pasirodymą. Jis vyko norvegiškose Alpėse Sunnmore regione.

Į pasirodymo vietą Kygo ir su juo koncertavę atlikėjai buvo atskraidinti sraigtasparniais. Nuo kalno viršūnės atsiskleidė kvapą gniaužiantis kalnų, ežerų, o sutemus – ir miestelio slėnyje, vaizdas. Įspūdingą pasirodymą vainikavo vienas žinomiausių Kygo hitų „Firestone“ ir fejerverkai.

Technikos, tame tarpe ir pianino, atskraidinimas į kalno viršų prodiuseriui kainavo apie 100 000 Eur. Beje, Kygo pasirodymo vietoje neseniai buvo filmuojamas ir filmo „Neįmanoma misija“ tęsinys.

Kygo pasirodymas norvegiškose Alpėse


Pernai žymusis norvegas pristatė didžiulės sėkmės susilaukusį albumą „Golden Hour“. Visi albumo hitai nuskambėjo ir koncerto Norvegijos kalnuose metu. Tarp jų – Donnos Summer „Hot Stuff“ ir Tinos Turner „What‘s Love Got To Do With It“ remiksai. Taip pat bendra daina su „One Republic“ – „Lose Somebody“ ir kiek anksčiau Kygo remiksuotas Whitney Houston superhitas „Higher Love“. Ir tai – tik dalis šio legendinio pasirodymo dainų.

Kygo gimė Singapūre ir didelę savo gyvenimo dalį kartu su šeima keliavo. Jam teko pagyventi Brazilijoje, Japonijoje, Kenijoje, Egipte, tačiau daug laiko muzikantas praleido ir pietinėje Norvegijos dalyje. Nuo šešerių jis mokėsi groti pianinu ir iki šiol save laiko labiau pianistu nei didžėjumi. Šiuo metu Kygo sąskaitoje yra virš 15 mlrd. perklausų internete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)