Liepos 16-17 dienomis vyksiančiame festivalyje pasirodys ir svečiai iš Lietuvos – „Cesu Alus“ scenoje bangas kels „Happyendless“, o „Red Bull Academy“ pakylą užvaldys DJ Mamania ir Vaiper Despotin.
Kitas grupes, pasirodysiančias „Positivus“ galite sužinoti čia.

Ko galbūt nežinai ir ką reikėtų žinoti, jei susiruošei į festivalį:

1.Festivalio vartai atidaromi penktadienį (liepos 15 d.) 15val.

2.Bilietus gali įsigyti internet arba atvykęs prie pagrindinio įėjimo

3.Vaikams iki 10 metų bilieto nereikia. Vyresniems nei 10 metų vaikams privalu pirkti suaugusiojo bilietą. Vaikai iki 14 metų į festivalį be suaugusiųjų neįleidžiami.

4.Vaikus bus galima palikti festivalio teritorijoje įrengtoje „Guttina Kids Islands“ žaidimų aikštelėje.

5.Nešiojantys festivalio apyrankę teritoriją gali palikti tiek kartų, kiek tik norės. Apyrankės festivalio metu nusiimti negalima.

6.Pametus ar sugadinus apyrankę privalėsite pirkti naują bilietą.

7.Į teritoriją draudžiama įsinešti profesionalią fototechniką, taip pat ir vaizdo kameras. Šią techniką leidžiama naudoti tik akredituotiems žurnalistams.

8.Į teritoriją negalima neštis savo maisto bei gėrimų.

9.Teritorijoje nebus bankomatų, todėl nepamirškite turėti grynųjų pinigų. Bankomatus rasite Salacgrivoje . Banko kortele taip pat atsiskaityti nebus galima.

10.Festivalyje budės dvi medikų brigades. Jas bus galima rasti prie įėjimų.

11.Informacijos palapinėje bus įsikūręs radinių biuras. Jei nepasigesite savo prarastų daiktų festivalio metu, kreipkitės adresu info@positivus.lt

12.Papapines statytis galima tik papapinių miestelyje. Griežtai draudžiama palapines statytis festivalio teritorijoje arba automobilių stovėjimo aikštelėje.

13.Vieta žmogui palapinių miestelyje kainuoja 4,50 LVL nepriklausomai nuo to, kiek naktų ten liksite.

14.Palapinių miestelis atidaromas penktadienį (liepos 16d.) 12 val., uždaromas sekmadienį (liepos 18d.) 15 val.

15.Organizatoriai pataria palapinėse nepalikti brangių daiktų, tokių kaip kameros, mobilieji telefonai, piniginės, automobilių rakteliai ir pan. Taip pat prašo daiktus paslėpti miegant.

16.Tualetai palapinių miestelyje nieko nekainuos. Už naudojimąsi dušais teks susimokėti.

17.Automobilio statymas specialiose aikštelėse kainuos 2 LVL. Išvažiavus iš teritorijos, grįžtant ir vėl teks už stovėjimą mokėti.

18.Šalia automobilių palapinių statyti nebus galima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją