„Nesuprantu, kas atsitiko... man ką tik dingo balsas“, – paaiškino jis, kaip skelbiama įrašuose socialiniuose tinkluose. – Baisiai nesmagu, nenoriu nutraukti koncerto, tačiau dabar negaliu koncertuoti jums taip, kaip norėčiau. Užtikrinsiu, kad neliktumėte apgauti, atgausite pinigus, o greitu metu surengsiu jums koncertą. Tik norėjau asmeniškai atsiprašyti. Suprantate, kaip man nesmagu. Apgailestauju. Myliu jus. Ačiū jums“, – sakė atlikėjas.

Dainuojant singlą „Can‘t Feel My Face“ dainininkui dingo balsas. Jis išėjo iš scenos, o paskui sugrįžo atsiprašyti.

Dainininkas išpublikavo atsiprašymą ir tviteryje.


„Dainuojant pirmą dainą man dingo balsas, – rašė jis. – Labai atsiprašau savo gerbėjų. Pažadu – atitaisysiu, kas įvyko, ir paskirsiu naują koncerto datą.“

Neaišku, ar dėl šio nutikimo atlikėjui neteks atšaukti kitų koncertinio turo „After Hours Til Dawn“ pasirodymų. Dėl pandemijos turas buvo atšauktas jau du kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją