S. Saylikas-Sezzy jau seniai planavo pradėti muzikinius projektus savo gimtinėje Turkijoje. Po intensyvių vasaros koncertinių turų atlikėjas apsistojo sostinėje Istanbule ir ėmė versti savo planus darbais, rašoma spaudos pranešime.

Praeitą penktadienį jis išleido dainą „Dimi“ (lietuviškai tai reikštų „Ar ne“), kuri užkariavo muzikos reitingus, lietuvių „Itunes“ sąraše užėmė antrąją, o turkų – ketvirtąją vietą. Atlikėjas taip pat išleidžia dvi klubines šios dainos versijas.

Vaizdo klipas, didžiulės profesionalų komandos kruopščiai filmuotas tris dienas, išleidžiamas penktadienį. Sužadėtinė Paula Poderytė ne tik pasirūpino išskirtiniu, prabangiu stiliumi, bet ir pati nusifilmavo jame.

Kartu su vaizdo klipu Sezzy suorganizavo didžiulį pasaulinį šokėjų projektą. 20 šokėjų iš 15 šalių pradėjo iššūkį – filmuoja ir socialiniuose tinkluose skelbia šokio pagal šią naująją dainą vaizdo įrašus. Pats atlikėjas šypsosi ir sako: „Šiuo metu – tikras darbų, idėjų ir projektų maratonas, bet džiaugiuosi, kad pavyko įgyvendinti būtent taip, kaip seniai svajojau. Kviečiu jus įvertinti dainą ir jos klipą!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)