Šį mėnesį buvo pristatytas atlikėjo Kristis debiutinis albumas „Chuliganas“, su juo kartu buvo išleistas ir dainos „Virš Debesų“ video klipas. Taip pat šiandien pristatytas jo naujausias video klipas – daina, pavadinimu „Keista“, skelbiama spaudos pranešime.

Albume „Chuliganas“ yra devynios dainos, jame itin unikaliai susijungia eksperimentai su punk roko skambėsiu ir hip-hop bei šokių muzika. Akį iškart patraukia albumo viršelis – prie jo pasidarbavo Vasilij Torgashev, dailininkas iš Maskvos.

Kristis pristato vaizdo klipą „Keista“

„Aš visus metus ieškojau savito, unikalaus skambesio savo kuriamoje muzikoje. Visa gyvenimą klausiau roko bei šokių muzikos, hip-hopas mano muzikos grojaraščiuose atsirado šiek tiek vėliau. Galbūt tai ir įtakojo mano pasirinkimą į beveik visas albumo dainas įdėti gitaros partijas, kurių didžiąją dalį pats ir sugrojau. Mano manymu, tai bus kitų metų pagrindinis muzikinis trendas“, – kalbėjo Kristis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)