Naują dainą „Nebeleisiu būti pabaisa“ atlikėja pristato, siųsdama prasmingą žinutę, kad svarbiausias asmuo pasaulyje esi pats: „Įprasta, kad domimės kitais žmonėmis, stengiamės jų neįžeisti ir neįskaudinti, visiškai pamiršdami apie savo jausmus. Nebenoriu savęs riboti ir skriausti, linkiu save mylėti ir jums“, – sako dainininkė.

Muziką šiam kūriniui sukūrė Adas Gecevičius, I. T. – dainos žodžių autorė.


Jos teigimu, neseniai įvyko skausmingi įvykiai asmeniniame gyvenime. Dainininkė ryžosi padėti tašką, pabrėždama, kad toksiški santykiai griaužė ją iš vidaus ir skatino atskleisti iki šiol nuo kitų akių slėptas tamsiąsias savo esybės puses.

Ji taip pat atvirauja, kad dėl sudužusių iliuzijų nekaltina kitų žmonių, tiesiog suprato, kad į naują gyvenimo etapą žengė nepasiruošusi: „Nauja pradžia neturės laimingos pabaigos, kai pats esi liūdnas, sutrikęs, elgiesi desperatiškai. Kai tikiesi, kad kitas žmogus tau padės, apgaubs meile ir tai taps vidiniu išsigelbėjimu.“

Šiandien I. T. daug dirba ir toliau su savo vidiniu pasauliu, stengiasi kitų vardan savęs neriboti, džiaugtis mažais dalykais ir tobulėti.

Keista, bet tapdami suaugusiais, pamirštame apie tai, kokie buvome vaikystėje – nerūpestingi, galėdami džiaugtis tuo, ką turi. Šis nostalgiškas prisiminimas tapo ir dainos „Nebeleisiu būti pabaisa“ vaizdo klipo ašimi.

I.T. džiaugiasi, kad filmavimo darbai vyko lengvai ir sklandžiai: klipo režisierius – iš Ukrainos kilęs Andre Peretrutov, operatorius – Nedas Go, montažu rūpinosi Gabija Drūteikaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją