Alexandras visada garsėjo savo tolerantiškumu žmonėms. Skandinavijoje gyvenantis atlikėjas yra prisipažinęs, kad neskirsto savo gerbėjų pagal lytį, rasę, religiją ar seksualinę orientaciją. Todėl nieko nuostabaus, kad ir Lietuvoje nepamirš įvairių savo muzikos mylėtojų.

„Alexandras išreiškė pageidavimą pasirodyti kuo skirtingesnei publikai, todėl jis koncertuos 4 didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Kovo 13-ąją pasirodys Šiauliuose, kovo 14-ąją Klaipėdoje, kovo 15-ąją Vilniuje, o 16-ąją Kaune. Beje, vienas iš koncertų, vyks Vilniaus gėjų klube“, – atskleidžia A.Rybako atstovas Baltijos šalims, koncertinės agentūros „Perfection“ vadovas Ramūnas Dieliautas.

Pats Alexandras savo koncertų homoseksualų klube Vilniuje nė kiek nesureikšmina. Dainininkas ne kartą yra koncertavęs panašiose vietose, o kartą dalyvavo ir homoseksualų eitynėse.

„Jau geriau tegul mano užpakalį liečia 100 vyrų negu persekioja viena išprotėjusi gerbėja“, – griežtai pasisako Alexadras ir sugrįžta į praeities įvykius.

Vaikinas pasakoja, kad praėjusiais metais jį ne juokais ėmė persekioti viena moteris iš Izraelio. Ji atsirasdavo visur, kur būdavo ir pats dainininkas. Nesvarbu, kokia tai valstybė, ta gerbėja vis tiek atvykdavo ir atsidurdavo šalia savo dievaičio. Maža to, ji sužinojo jo numerį, todėl neduodavo ramybės nei dienomis, nei naktimis.

Iš pradžių A.Rybakas tai priėmė juokais, tačiau vėliau ne juokais išsigando ir suprato, jog nieko kito neliks – tik kreiptis į teisėsaugą. Po šio nemalonaus incidento Alexandras sukūrė savo didžiuliu hitu tapusią dainą „Leave Me Alone“ (Palik mane ramybėje).

„Tačiau šie keli nemalonūs incidentai tikrai nesumažino mano meilės kiekvienai gerbėjai ar gerbėjui. Myliu ir branginu kiekvieną iš jūsų ir nekantriai laukiu susitikimo Lietuvoje“, – pokalbį baigia A.Rybakas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)