Dainuojantis žurnalistas apdovanotas už geriausią 2004 metų albumą "Pasveikinkim vieni kitus", dažniausiai praėjusiais metais radijo ir televizijos eteryje skambėjusią dainą "Pakeliui namo", kuriai muziką sukūrė Andrius Borisevičius.

M. Mikutavičius taip pat pripažintas geriausiu metų atlikėju. Tai paskelbusi socialinės apsaugos ir darbo ministrė Vilija Blinkevičiūtė per ceremoniją išsidavė ir pati esanti jam neabejinga: "Juk aš tave myliu", - M. Mikutavičiui sakė ji.

"Bravo 2004" debiutu pripažinta grupė "Inculto", už metų dainą apdovanotas Amberlife.

Geriausiu 2004-ųjų prodiuseriu išrinktas Artūras Pugačiauskas dėkojo žmonėms, dalyvavusiems projekte "Tadas Blinda". "Už jį, manau, ir gavau šį apdovanojimą", - sakė prodiuseris.

Nominaciją "Už nuopelnus Lietuvos muzikai" paskelbęs teatro ir kino aktorius Vladas Bagdonas sveikino 30 metų su scena nesiskiriantį kompozitorių Mindaugą Tamošiūną. Atsiimdamas pasidabruotą žvaigždę ir modernų "Nokia" telefoną, kuriuo buvo apdovanoti visi "Bravo 2004" nominacijų laimėtojai, kompozitorius citavo savo dainos žodžius: "Muzika tikiu lyg meile, aš lyg meile ja tikiu".

Metų grupe profesionalų komisija paskelbė grupę "Skamp", o geriausiu 2004-ųjų renginiu - roko operą "Tadas Blinda". Apdovanojimas už ją buvo įteiktas projekto vadovei Nijolei Ruzgienei bei prodiuseriui Gyčiui Daugėlai.

Metų dainininke pripažinta Violeta Riaubiškytė sakė, jog "Bravo 2004" žvaigždė, tai įvertinimas, kurio ji laukė visą gyvenimą. Geriausią praėjusių metų dainininkę sveikino ne tik šios nominacijos laimėtoją paskelbęs Nacionalinio operos ir baleto teatro direktorius Gintautas Kėvišas, bet ir bendrovės "Alita" atstovai, kasmet didžiuliu tauraus gėrimo buteliu apdovanojantys geriausią dainininkę.

11-ojoje "Bravo 2004" ceremonijoje skambėjo 12 šiais metais sukurtų dainų. "Mango" merginos publiką stebino grupės "The Rasmus" daina ir joms neįprastu sceniniu įvaizdžiu. Bendrą dainą traukė paėjusiais metais dažniausiai publikai koncertavę ir "Bravo 2004" ceremonijos proga į "Liūtų trio" susibūrę vyrai - Edmundas Kučinskas, Žilvinas Žvagulis ir Rytis Cicinas.

Ypač daug ovacijų sulaukė visiems gerai žinoma, tačiau šeštadienį vakare naujai nuskambėjusi daina "Laisvė", kurią atliko Eurika Masytė ir Jurga Šeduikytė.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją