„Def Leppard“ sėkmė ir populiarumas prilyginamas „The Beatles“, „Led Zeppelin“, „Pink Floyd“ ir „Van Halen“pasiekimams. „Def Leppard“ turi vardinę žvaigždę garsiajame „Holivudo šlovės take“.

Sausakimša arena skendėjo ovacijose, kuomet į sceną įžengė legendinę grupę apšildantis Povilas Meškėla su „Rojaus tūzais“. Atlikę keletą trankių dainų, vyrai įsiaudrinusiai publikai padovanojo gerą „gabalą“ instrumentinės muzikos. Pasirodymą užbaigė tokiomis puikiai žinomomis dainomis kaip „Kraujo kvapas“, „Mes jėga“.

Po P. Meškėlos ir „Rojaus tūzų“ pasirodymo scenografija nedaug tepakito. Keturi mikrofonai, trys gitaros ir smilkalų fone paskendę būgnai. Legendiniai „Def Leppard“ pigiems triukams ir scenos papuošimams neskiria daug reikšmės. Visas dėmesys sukoncentruotas ties muzika ir bendravimu su publika.

Visa „Siemens arena“ suposi „Def Leppard“ muzikos bangose. Į viršų iškeltos rankos, audringi aplodismentai ir klyksmai.

Trankias ir audringas scenos grandų dainas keitė melancholiški ir širdį drebinantys kūriniai, tokie kaip „When love and hate collide“, „Two steps behind“. Muzikantai talentingai virpino tiek elektrinių, tiek akustinių gitarų stygas.

Organizatorių teigimu, koncertas sulaukė nepaprastai didelio susidomėjimo. Paskutinę dieną prieš pasirodymą buvo likę vos keli bilietai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)