Savo pastarųjų metų kelionių po įvairias pasaulio šalis įkvėptas T. Augulis savo naująjį albumą ir jo titulinę dainą pavadino simboliškai – „Pasaulis mažas“. „Tekstas gimė per gerą pusvalandį. Tiesiog bandžiau aprašyti tas savo keliones ir tose 4 minutėse sutalpinti visa tai, kaip smagu yra keliauti su draugais“, - taip iš poros sakinių sudėliotą dainą apibūdino atlikėjas.

„Šiltas žmogus – taip apibūdinčiau Tomą“, - taip savo seną bičiulį apibūdino laidų ir renginių vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, atėjusi pasveikinti atlikėjo jo naujojo albumo pasirodymo proga. Gerų žodžių dainininkui nepagailėjusi laidų vedėja prižadėjo vieną dieną sukurti ir visiems parodyti gražią istoriją apie T. Augulį.

Klausydamas dainininko koncerto ne vienas tikriausiai pasijautė kaip prieš gerus 10 metų: senai matyti akiniai nuo saulės, valiūkiška šypsena, legendinės T. Augulio dainos. Visiška nostalgija.

Tačiau pristatydamas savo 10-ąjį albumą dainininkas gerbėjus nustebino ne tik naujomis dainomis, bet ir netradiciniais šou elementais. Vienas tokių buvo T. Augulio dainos „Istorijos“ atlikimas besivažinėjant riedžiu, liaudyje dar vadinamu „segvėjumi“.