Devintus metus skaičiuojanti grupė „Skamp“ pamanė, kad būtų puiku išleisti savo muzikos albumą, kurio būtų galima ne tik klausytis, bet ir stebėti. „Daugelis mus giria už puikius „gyvus“ pasirodymus, tačiau sako, kad negali pasiklausyti mūsų muzikos namuose, nes CD jos skamba kiek kitaip. Todėl nusprendėme, kad pats laikas išleisti tokį rinkinį, kurio būtų galima ir klausytis, ir gėrėtis jo vaizdais“, - apie DVD sumanymą pasakojo Erica Jennings.

„Esame labai patenkinti mūsų pasirodymu. Man labiausiai patiko scenos apipavidalinimas, geras garsas ir apšvietimas. Naktį po koncerto klausėmės įrašo, regis, viskas skambėjo puikiai ir atrodė gražiai“, - džiaugėsi Erica.

Kartu su „Skamp“ trijule scenoje pasirodė dar devyni muzikantai ir dvi pritariančios vokalistės. „Visi atlikėjai vieni kitus labai gerai pažįsta, dažnai kartu groja“, - sėkmingo pasirodymo priežastį įvardijo Erica. Pasak dainininkės, daugiau nei valandą trukęs koncertas buvo nufilmuotas vos porą kartų pertraukus koncertą.

„Buvo labai keista, kad dainuodama mūsų dainas girdėjau pritariančias vokalistes“, - įspūdžiais dalijosi atlikėja. Pritariančios vokalistės Baiba ir Giedrė kartu su Erica dainuoja nebe pirmą kartą. Merginos kartu pasirodo per „Tamabi“ projektus, tačiau tai buvo pirmas kartas, kai jos kartu dainavo „Skamp“ dainas.

Ne veltui buvo sumanyta tikro garso koncertą įrašinėti kartu su gerbėjais – būtent šis tikro koncerto įspūdis ir sudarė dalį sėkmės. Prieš koncertą Viktoras „Vee“ Diawara pasakojo, kad jų koncerte privalo būti publika: ji padeda įsijausti, pasirodymas vyksta daug natūraliau, todėl sugrojama geriau.

Baltijos šalių rinkai skirtame albume bus ne tik tikro garso koncertas, skamp‘ų interviu, nuotraukos, bet ir daug kitų smagių netikėtumų. Lietuvos muzikos padangėje DVD nėra labai populiarūs. Anksčiau minėtame formate savo muziką gerbėjams padovanojo legendinės grupės „Antis“ ir „Foje“, dainininkas Gytis Paškevičius, Alanas Chošnau, atlikėja Viktorija ir keletas kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją