Tam, kad toks filmavimas niekieno nebenaudojamuose Sporto rūmuose galėtų įvykti, pasistengė didžiulė D. Montvydo ir Delfi komanda. Buvo išnuomoti elektros generatoriai, nubrauktas storas sluoksnis dulkių grimerinėje, suvežti specialūs prožektoriai bei dūmų mašinos, garso bei filmavimo technika, dronai.

Mintis vėl sudrebinti šio pastato-vaiduoklio sienas gimė pačiam D. Montvydui, nes jam ši vieta itin svarbi dėl jaunystės prisiminimų.

„Tuo metu mano muzikinį pasaulį formavo tėtis, duodamas man klausytis „Def Lepard“, „White Snake“, „Meat Loaf“. Tai buvo didžiausia aistra, įkvėpimas dabartinei mano muzikai, su ja grįžo ir gražiausi prisiminimai. Tuomet Sporto rūmuose vyko „White Snake“ koncertas, į kurį tėtis mane nusivedė, ta patirtis taip giliai įstrigo, kad net ir šiandien pamenu, kurioje vietoje sėdėjau, ką tuomet jaučiau, kaip jiems pavydėjau pilnos salės gerbėjų. Ši mano daina ir visas būsimas albumas bus kaip duoklė tam, ką patyriau ir kas mane paskatino tapti muzikantu“, – sako atlikėjas.

Ne be reikalo į laidą drauge su D. Montvydu pokalbiui pakvietėme ir atlikėjo tėtį, taip pat muzikantą, Algirdą Montvydą. Jis papasakojo intriguojančių istorijų iš Donato vaikystės bei paauglystės, išklojo, ką mano apie sūnaus kuriamą muziką bei prisiminė tą momentą, kai nepatikėjo savo vaiku, netikėtai pareiškusiu, jog vieną dieną jis ketina tapti garsiu atlikėju.

Pats D. Montvydas filmavimo metu papasakojo apie savo vaikystės kambarį ir tuometinius įvykius, įkvėpusius sukurti legendinius 90-uosius priminsiantį kūrinį „Kai nieko kito nelieka man“. Šią dainą jis ir atliko gyvai su grupe legendinėje Vilniaus koncertų ir sporto rūmų salėje.

Išskirtinę laidą „Delfi premjera“ iš legendinių Vilniaus koncertų ir sporto rūmų žiūrėkite ketvirtadienį 19 val. Delfi portale arba per savo televizorius Delfi TV kanalu penktadienį 19:30 val.

Nuotraukų albume – akimirkos iš laidos ir pasirodymo filmavimo:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)