„Pasaulis perkaitęs ir kartais atrodo, kad mus valdo nuolatinis dopamino siekimas. Apie tai rašėme šią dainą, apie tai yra ir dauguma mūsų naujojo albumo dainų“, – pasakoja grupės vokalistas Mykolas Katkus.

Dainos „Dopaminas“ vaizdo klipe – galvą susukanti Varnų motinos (Agnės Poškutės) animacija, kuri primena „Cartoon Network“ ir MTV kanalų užsklandas – pieštiniai klipo herojai yra tarsi jų pačių karikatūros, rašoma pranešime spaudai.

Savo elektroninius ritmus ir tekstus „Sinstation“ parodys pirmame koncerte po karantino Vilniaus Mokytojų namų „Vasaros terasoje“ jau kitą antradienį, birželio 2 dieną.

Kitą savaitę pasirodys ir naujas, į elektroninius ritmus įvilktas istorijų pasakotojų „Sinstation“ albumas apie perkaitusį pasaulį ir jo gyventojų jausmus „Liepsnos3“. Du metus kurtas ir ką tik užbaigtas albumas turi aiškią temą.

„Norėjome papasakoti apie šitą išgalvotą laiką – 2020-uosius, „Blade runner“ ir „Atgal į ateitį“ laiką, mūsų gyvenimą 20 metų po „Matricos“. Išmetėme viską, kas buvome, kaip skambėjome. Iš esmės išsijungėme ir įsijungėme iš naujo: pakeitėme instrumentus, balsus, žanrus. Iš 18 dainų liko 11, albumas įgavo struktūrą ir formą, ruošėmės pavasariui – ir groti, ir parodyti, pajausti ir išsišokti. Labai didžiuojamės, kad sulaukėme, praėjome ir jau greitai susitiksime koncerte!“ – sako M. Katkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)