„Karas Ukrainoje vyksta jau šimtą tūkstančių dienų, atrodo. Baisu, kad po truputį įprantame prie žiaurių vaizdų ir baisios realybės. O pagalbos ten reikia nuolat. Taigi organizuojame pagalbą, kartu - lengviau“, – pranešime spaudai sako koncertą organizuojantys atlikėjai.

Vilniaus kultūros komplekso „Sodas 2123“ erdvėje „Empty Brain Resort“ (Vitebsko g. 23) antradienio vakarą visų muzikos mylėtojų lauks grupės „shishi“, „Planeta Polar“, „Ambulance on Fire“, „Crucial Features“ bei atlikėja godo yorke.

„Labai svarbu, kad jūsų ateitų kuo daugiau, nes visos už koncerto bilietus surinktos lėšos bus skiriamos humanitarinės pagalbos fondui Ukrainoje „UA_First Aid“. Jį suradome taip pat per kolegas muzikantus, veikiančius alternatyvioje Ukrainos scenoje“, – pasakoja viena iš koncerto organizatorių, grupės „shishi“ narė Giedrė Nalivaikaitė.

Pasidalinti savo laiku ir buvimu muzikantai kviečia antradienį, balandžio 12 d. nuo 20 val.

„Esam tokie privilegijuoti, galime groti koncertus ir į mus niekas nešaudo. Todėl aukokim ir prisidėkim. Jūs ateikit, mes pagrosim“, – ragina būrys muzikantų.

Renginio bilietą bus galima įsigyti prie durų. Bilieto kaina – 10 eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją