Muzikantai paruošė antimaterinę programą, kurioje skambės didžiausi jų hitai iš visų trijų grupės albumų „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, „Problematika“ ir „Nieko nereikia daryt“, taip pat kurį laiką negroti kūriniai ir kelios niekur neišleistos dainos. Tarp jų ir vis daugiau simpatijų sulaukianti „Tatū“ rašoma pranešime spaudai.

Grupės nariai ne tik repetuoja žingsnelius, tačiau ketina scenoje pasirodyti ir su kosmonautų kostiumais, kurie, kaip teigia muzikantai, yra patys madingiausi visoje Saulės sistemoje ir jau pateko į vaizdo klipą „Gabalas antimaterijos“. „Antimaterijos paieškoms prireiks visų mūsų bendrų pastangų, tad būkime kaip niekad vieningi“, — sako hitų „Į Venesuelą“, „Mangai“, „Mažulė“ atlikėjai.

Tai, žinoma, ne visos staigmenos, kurias pasirodymams ruošia muzikantai, tačiau ne visas detales jie linkę atskleisti iki koncertų. Po pasirodymo šeštadienį Palangoje, jie kelsis į Nidą, kur liepos 5 dieną, pirmadienį, koncertuos „Line Up Nida“. Liepos 13 dieną grupė sugrįš į Vilniaus universiteto Didįjį kiemą, kuriame susirinkusią publiką šokdino ir praėjusiais metais.

Antimaterinio turo pabaiga numatyta rugpjūčio 12 dieną Kaune, „Pakrantėje“. Šias koncertų datas verta įsidėmėti visiems norintiems smagiai praleisti laiką su mėgstamomis dainomis. Vaikams iki 6-erių metų bilieto pirkti nereikia. Grupė pasilieka teisę į koncertų turą prijungti daugiau pasirodymų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)