Paklausti, kas labiausiai įstrigo iš kelionės, grupės nariai atsakė, kad labiausiai įstrigo kebabas skrandyje ir rožės širdyje. „Taip pat įstrigo seni geri taksiorai – tai buvo tikra atgaiva po mūsų mandagių ir supratingų vairuotojų. Ir dar grįžtant užstrigo mūsų lagaminai su aparatūra, bet šiaip ne taip viską pavyko parsigabenti, sėkmingai sugrįžom ir neriam į vasaros koncertus“, – džiaugiasi muzikantai.

Bulgarijos muzikos festivalyje „Spike“ vizitavusi grupė šios šalies gyventojams pristatė savo geriausių dainų programą, rašoma pranešime spaudai. Muzikantai taip pat jau prakalbo apie svarbiausią savo šių metų naujieną – naują albumą, kurį pristatys gruodžio 2 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje, savo didžiausiame koncerte, pavadintame „Miesto šventė“.

„Žalgirio“ arenoje skambės negirdėtos dainos iš leidybai ruošiamo ketvirtojo grupės albumo ir geriausi kūriniai iš visos karjeros. Pasak muzikantų, klausytojų laukia „speciali scenografija, magiški kostiumai, niekur nematytos dekoracijos ir nuostabus stebuklingų pasakų ir modernių miesto legendų įkvėptas muzikinis pasakojimas“.

Šią savaitę „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ taip pat pristatys ir visiškai naują kūrinį. Daina „Su gimimo diena!“ yra šviežiausias grupės darbas, o jį lydės grupės kinematografijos tradicijai ištikimas vaizdo klipas. Sugrįžę iš Bulgarijos muzikantai jau trečiadienį, gegužės 31 dieną, švęs vasaros atidarymą koncerte Vilniaus „Vasaros terasoje“, kur sugros ir savo naujausią dainą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją