Tai, kas nutiko Las Vegase, ne visada turi likti šiame JAV mieste, rašoma organizatorių pranešime spaudai. 2013-aisiais geriausia nauja grupe tituluota „Imagine Dragons“ greitai tapo garsiausia Las Vegaso roko grupe nuo „The Killers“ laikų. „Imagine Dragons“ yra viena stipriausių koncertinių grupių, galinčių sudominti publiką ir išparduoti didžiausius pasaulio stadionus bei arenas. Neatremiama energija, nuostabiais ir apgalvotais šou „Imagine Dragons“ koncertai tapo tikrais muzikiniais nuotykiais, kuriuose roko muzika jungiasi su hiphopo, folko ir elektronikos elementais. 2013 m. grupės surengė nepamirštamą pasirodymą „Positivus“ festivalyje, o 2016 metais įvyko anšlaginis jų koncertas „Arena Riga“.

Nuo pat debiuto „Imagine Dragons“ tapo viena didžiausių ir įdomiausių roko grupių pasaulyje. Atlikėjai jau pelnė 53 prestižinius muzikos apdovanojimus: laimėjo tris „Amerikos muzikos apdovanojimus“, devynis „Billboard Music Awards“, „Grammy“ apdovanojimą už geriausią roko pasirodymą, „MTV vaizdo muzikos apdovanojimą“ ir „Pasaulio muzikos apdovanojimą“ kaip geriausia roko grupė. 2014 metais grupė buvo pristatyta keturiolikai „Billboard Music Awards“ apdovanojimų ir laimėjo kategorijoje „Geriausia metų grupė“. 2018 metais ji buvo pristatyta vienuolikai „Billboard Music Awards“ ir laimėjo kategorijoje „Geriausias metų albumas“.

„Imagine Dragons“ su trimis hitais „Believer“, „Thunder“ ir „Radioactive“ užėmė 1 vietą „Billboard“ roko topuose. Įtakingo muzikos žurnalo „Rolling Stone“ redaktoriai dainą „Radioactive“ pavadino didžiausiu metų roko hitu.

„Imagine Dragons“ buvo dažniausiai 2018 m. „Spotify“ platformoje klausoma grupė ir tapo pirmąja roko grupe, kurios trys dainos „Believer“, „Thunder“ ir „Radioactive“ buvo perklausytos daugiau nei po vieną milijardą kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)