Ji įveikė tokias žvaigždes, kaip Justin Bieber, Selena Gomez, Rihanna ir Carrie Underwood. Pernai pagrindiniu apdovanojimu džiaugėsi anglų-airių vaikinų grupė „One Direction“.

Geriausia pop/roko grupe paskelbtas JAV duetas „Twenty One Pilots“, o reperis Drake'as atsiėmė apdovanojimą už geriausią repo/hiphopo albumą („Views“). Šis 30-metis atlikėjas su 12 nominacijų buvo laikomas vakaro favoritu. Daug nominacijų turėjo ir ritmenbliuzo žvaigždė Rijana, Kanados popžvaigžė J. Bieberis ir britų atlikėja Adele.

Po mirties apdovanojimas skirtas amerikiečių atlikėjui Prince'u. Jo garso takelis filmui „Purple Rain“ („Purpurinis lietus“) pripažintas geriausiu.

Pernai Prince'as per Amerikos muzikos apdovanojimus dar pats pasirodė scenoje ir teikė prizą laimėtojui. Atlikėjas praėjusį balandį rastas negyvas savo studijoje „Paisley Park“ Mineapolyje.

Amerikos muzikos apdovanojimų ceremonija vyko 44 kartą. Renginys buvo tiesiogiai transliuojamas per televiziją. Jį vedė JAV modelis Gigi Hadid ir komediantas ay Pharoah. Dėl laimėtojų fanai balsavo internete.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją