Galapagai pristato“ renginių serija visą vasarą kviečia į jaukius, bet pilnus festivalinės dvasios koncertus. Praėjusią vasarą Alina Orlova čia surengė savo pirmą pasirodymą ir prižadėjo būtinai sugrįžti, rašoma pranešime spaudai. Ne kartą ir festivalyje „Galapagai“ pasirodžiusi lyriškoji atlikėja kaskart užlipusi ant scenos savo klausytojams dovanoja nepamirštamus koncertus, pilnus nuoširdumo, nesumeluotų ir širdį virpinančių emocijų.

„Labai gera, kad Lietuvos muzikos kūrėjai bei atlikėjai atrado Palūšę, jos grožį ir mūsų renginių erdvę. Ypač džiugina čia grįžtantys lietuviškos scenos veidai, tai tik patvirtina faktą, kad trečius metus dirbame ne veltui ir tokios vietos visam Ignalinos regionui labai reikėjo!“- džiaugiasi muzikos renginių bei festivalių prodiuseris Algirdas Barniškis – Blėka.

Alina Orlova 2008 metais išleido savo debiutinį albumą ir klausytojų dėmesį iškart prikaustė savo išskirtine dainavimo maniera, kuri tobulai dera su gyvais instrumentais.

Palūšės Valtinės erdvėje vykstančiopje „Galapagai pristato“ renginių serijoje liepos 31 dieną pasirodymą surengs „The Roop“, o rupgjūčio 7 d. Vidas Bareikis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)