Grupės lyderis ir vienas iš įkūrėjų Algis Ramanauskas-Greitai teigia, jog dalyvavimas projekte ir dainos perkūrimas buvo smagi ir įdomi patirtis, kurią įgyti pasiryžo be didelių įkalbinėjimų.

„Man patinka, kad šis projektas susijęs su nebloga muzika, o dalykų, kurie nepatinka, aš jame nematau. Todėl, kai pakvietė dalyvauti – sutikau. Labai paprasta“, – pranešime spaudai teigia jis. „Be to, buvo įdomu „Freaks On Floor“ dainą perdaryti visai kitaip.“

Atlikti perdarytą kūrinį Algiui Ramanauskui padėjo muzikantai Juozas Martinkėnas ir Marius Leskauskas, o naujai, pagal „SSG“ skambančią dainą bei jos atlikimą „Scuared“ komanda užfiksavo… mokykloje.

„Buvo smagu ir pro“, – įspūdžiais po filmavimo dalinosi Algis Ramanauskas. „Man patiko, kaip dirba komanda – profesionaliai ir su užsidegimu“, – sakė jis.

Šiandien pristatomas bendro „SSG“ ir „Scuared“ darbo rezultatas – šeštas projekto komandos pristatomas vaizdo klipas. Anksčiau „Scuared“ mestą iššūkį priėmė grupės „Garbanotas Bosistas“, „Vilniaus Energija“, „McLoud“, „Deeper Upper“ ir „Happyendless“.

SSG - Star (Freaks On Floor cover):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)