„Daina „Pinigai“ nėra nauja. Kas lankosi mano koncertuose, tie puikiai ją žino. O kas dar nėra buvęs, tai siūlau užsukti į artimiausią koncertą gegužės 11 d. Kaune, PuntoJazz palėpėje“, - spaudos pranešime sako atlikėja.

„Klipą nufilmavome per vieną dieną. Kadangi viskas nufilmuota vienu kadru ir montažas vyko gyvai befilmuojant, todėl ilgiausiai truko pasiruošimas ir repetavimas. Reikėjo tiksliai padaryti tam tikrus veiksmus, tam tikrose vietose, nes klipe nėra nei vieno kadro, kuris būtų „iškirptas“ ar „įklijuotas“. Yra daugybė detalių, kurių nesimato, bet jos nuolat kinta: keičiasi drabužiai, atsiranda vėjas, dūmai.

O taip pat visa atmosfera, kurią padėjo sukurti „Glow Factory“ šviesų dailininkas Robertas Balčiūnas ir operatorius Nikolas Verseckas, labai atitiko dainos idėją. Nes man pinigai asocijuojasi su miglota situacija. Pinigai dažnai sukuria laimės iliuziją, bet, deja, tik iliuziją. Tad išblukę, neryškūs kadrai ir sukamieji šokių judesiai, kuriuos atlikome kartu su mano nuostabiosiomis šokėjomis Laura Banaityte ir Greta Grinevičiūte, puikiai atspindi pinigų hipnozę ir netikrumą”, - pasakoja dainos kūrėja ir atlikėja A. Lasytė ir kviečia į artėjantį savo koncertą Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją