Raimondai ši daina asocijuojasi su vaikyste, ji iki šiol atsimena kaip Žemaitijoje švęsdavo Kalėdas pas močiutę: „Kūčių naktį išbėgi į lauką pasiklausyti ar gyvuliai nekalba, pažiūri į dangų, o ten tiek žvaigždžių! Obelys net traška nuo šalčio, o sniegas blizga tarsi padabintas auksu.“

Pasak atlikėjos ir dainų autorės, norėjosi šiuo sudėtingu laikotarpiu savo gerbėjams perduoti nors truputį šviesos ir pozityvumo. Ji tikisi, kad klausydami šio kūrinio jie nusikels į malonius prisiminimus ir tai jiems sukels šypseną, rašoma spaudos pranešime.

Airijoje gyvenanti lietuvė šiemet planuoja ruošti Kūčių vakarienę ir virtualų šventimą kartu su artimaisiais. Ji kviečia prie savo virtualaus didelio stalo prisijungti ir tuos, kuriems liūdna ar jaučiasi vieniši: „Nesidrovėkite, paskambinkite, vietos atsiras visiems“,– šypsosi Raimonda.

Ji labai mėgsta kalėdinę muziką ir visada su džiaugsmu laukia šventinių koncertų. Kaip teigia atlikėja, šiais metais šventės bus kitokios, be koncertų, tačiau tikrai su kalėdine muzika, ji tikisi, kad daina „Stebuklų metas“ šventiniu laikotarpiu skambės daugumos lietuvių namuose.

Atlikėja R. Masiulytė karantinui pasibaigus planuoja grįžti į Lietuvą, nes nekantrauja apžiūrėti savo naujo pirkinio – kartu su vyru dar pavasarį gimtojoje šalyje įsigijo žemės sklypą taip pat čia laukia daug neužbaigtų muzikinių projektų. Jos teigimu, nėra paprasta įrašinėti dainas per atstumą. Su prodiuseriu Mariumi Matulevičiumi jiems teko įveikti ne vieną iššūkį tam, kad ši kalėdinė dovana gerbėjus spėtų pasiekti laiku. Tačiau, kaip ji pati sako, viskas yra įmanoma, kai yra didelis noras.

Nors šie metai buvo pakankamai sudėtingi, kaip ir daugeliui kultūros srities atstovų, teko atšaukti suplanuotą koncertinį turą, apriboti savo poreikius, tačiau, Raimonda džiaugiasi, kad per tą sudėtingą laikotarpį nutiko ir gerų dalykų – jiems su antrąja puse pavyko Airijoje įsirengti jaukius bohemiškus namus taip pat Tauragės rajono savivaldybės bei mero nutarimu ji buvo paskirta garbės ambasadore Airijoje, o prieš karantiną atlikėja dar spėjo susiorganizuoti koncertinį turą Mauricijaus saloje, iš kurios kilęs jos vyras kulinaras Vimalas Ramchurnas.

Raimonda Masiulytė-Ramchurn tikisi, kad greitai situacija pasaulyje dėl esamos pandemijos susitvarkys ir ji galės tęsti savo koncertinius turus Lietuvoje bei Airijoje, įgyvendinti neužbaigtus muzikinius projektus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)