Ją ir didžiausius „A-ha“ hitus Trakų pilies kieme galės išgirsti tik 3000 žiūrovų. Nors iki koncerto liko dar daugiau nei pusė metų, šiuo metu jau yra parduota daugiau nei 80% bilietų, rašoma pranešime spaudai.

„A-ha“ – Take On Me 2017“ (Acoustic):


„A-ha“ daina „Take On Me“ buvo įrašyta 1984 m. ir pristatė po metų pasirodžiusį debiutinį grupės albumą „Hunting High And Low“. Dainai, kuri D.Britanijos hitų sąraše pasiekė 2-ą o JAV tope 1-ą vietas, inovatyvų vaizdo klipą sukūrė britų režisierius Steve‘as Baronas.

Revoliucinis tiems laikams video buvo itin dažnai transliuojamas per „MTV“ televiziją ir laimėjo ne vieną apdovanojimą.

„Take On Me“ sulaukė didžiulės sėkmės visame pasaulyje. Singlas tapo perkamiausiu hitu 36 šalyse, tarp jų Austrijoje, Belgijoje, Vokietijoje, Italijoje, Nyderlanduose, Švedijoje ir Šveicarijoje. Pasaulyje „Take On Me“ singlas yra parduotas didesniu nei 7 mln. tiražu ir yra vienas sėkmingiausių populiariosios muzikos istorijoje.

Šiandien galima įvertinti naują akustinę dainos „Take On Me 2017“ versiją.

„A-ha“ – Take On Me 2017“ (Acoustic):


Grupės „A-ha“ koncertą Trakų pilyje pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šiemet populiaraus mūsų scenos atstovo „Daddy Was A Milkman“, Glenno Millerio orkestro pasirodymą ir Radistų 10-mečio fiestą „Radistai Live Arena Show“.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)