„Ten tiesiog buvo du: vyras ir moteris scenoje. Netgi bet kuriai polką šokančiai porai irgi galime pasakyti, kad jūs kopijuojate Loreen. Jei pamenate, ten šokėjas iš niekur atsirado ir pasirodė tik keliasdešimt paskutinių dainos sekundžių. Jis peršoko Loreen ir pabėgo. Tuo viskas ir baigėsi. Čia (V. Matačiūnaitės pasirodymo metu-DELFI) jie visą laiką kalbasi, jie visą laiką šoka kartu “, – kritiką dėl galimo Švedijos nugalėtojos Loreen kopijavimo atrėmė A. Giržadas.

„Daug kas turės palyginimų, daug kas sakys, kad tai kažkokia Loreen kopija. Mes tai jau girdėjome. Daug kas palygins, kad ir estai kopijuoja. Aš manau, kad galutiniame pasirodyme tie dalykai pasikeis. Dabar labai sunku po tokios atlikėjos kaip Loreen, kuri pasirodė su šokėju, atsiriboti nuo to. Tokių palyginimų sulauksime. Bet tai nėra esminis dalykas, daina kalba pati už save. Jei daina patiks, viskas bus gerai“, – sakė M. Tyla.

Estijos dainininkė Tanja šiemet taip pat konkurso gerbėjų palankumą taip pat bandys pelnyti ne tik vokalinėmis galimybėmis, bet ir šokiu. „Eurovizijos“ gerbėjai ir šiuo atveju netruko rasti panašumų su Loreen pasirodymu.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)