Zaros Larsson „Wow“ pirmą kartą nuskambėjo „Netflix“ filme „Work it“, kurio prodiuserė – Alicia Keys, o pagrindinė aktorė – Sabrina Carpenter. Naujausioje „Wow“ versijoje aktorė uždainuoja kartu su Zara. Nenuostabu, kad ir vaizdo klipas šiai versijai dabar yra dvigubai labiau gundantis.

15-os „Grammy“ statulėlių laureatė, viena sėkmingiausių XXI amžiaus dainininkių ir muzikos autorių Alicia Keys šį rudenį išleido septintąjį albumą ir jį pavadino savo vardu: „Pirmą kartą išties ir vėl pasijaučiau visiškai savimi.“ Toks yra ir naujausio singlo „Love Looks Better“ vaizdo klipas, kuriame Alicia iš niujorkietės puošnia suknele tampa savimi.

Buvęs vienos sėkmingiausių šių dienų vaikinų grupės „One Direction“ narys Zaynas Malikas du metus tylėjęs ir vengęs kamerų neseniai pristatė ne tik naują dainą, bet ir pats suvaidino jos itin intriguojančiame ir gundančiame vaizdo klipe.

Vieno didžiausio 2020 m. hito „death bed (coffee for you head)“ autorius šiandien išleido dar vieną lo-fi žanro singlą „stay4ever“, kurio itin paprastame, bet nuoširdžiame vaizdo klipe pasirodo ir powfu mergina. Jų santykis klipe išauga nuo atsitiktinių praeivių iki neišskiriamųjų. Apie tai – ir pati daina.

Šiandien Izzy Bizu pagaliau išleido ilgai lauktą saulės, šypsenos ir geros nuotaikos kupiną singlą. Iš Etiopijos kilusi londonietė apie naujausią dainą ir vaizdo klipą: „Ji yra apie naujos pradžios atradimą ir metimą visko, kas pažįstama, nes jau norisi išeiti iš užburto rato.“

Jau kartą sausakimšą koncertą Lietuvoje surengusios amerikiečių grupės „The Neighbourhood“ vokalistas naujajam albumui sukūrė alter ego vardu Chip Chrome, kurį įkvėpė Davidas Bowie ir jo Ziggy Stardust kūrybinis etapas. Naujausiame vaizdo klipe „Lost In Translation“ Chip Chrome gerbėjams prisitato sidabriniu veidu. Beje, Lietuvoje „The Neighbourhood“ pasirodys 2021 m. lapkričio 13 d.

Lietuvos skaitmeniniuose topuose sparčiai kylanti kelis kartus Lietuvoje koncertavusio James’o Arthuro daina su britų šokių aikštelių žvaigžde Sigala jau turi ir šviežutėlį vaizdo klipą. Beje, „Lasting Lover“ filmavimo metu pirmą kartą ir susitiko abu muzikantai.

Jaunimo dievaitis Travisas Scottas naujausio savo singlo „Franchise“ vaizdo klipą nufilmavo legendinio krepšininko Michaelio Jordano namuose Čikagoje. Jame tarp šimtų avių pasirodo ir išskirtine suknele vilkinti nutrūktgalvė M.I.A.

Vienas įspūdingiausių ne tik pastarojo mėnesio, bet ir visų metų darbas yra „Pa Ti“ ir „Lonely“. Vienoje juostoje jungiasi dviejų dainų vaizdo klipai tarsi vientisas filmas. Seksualioji J. Lo jame vaidina beprotiškai turtingą niujorkietę. Ji yra kone perpus jaunesnio Malumos įkūnijamo personažo bosė. Tarp šių dviejų išvaizdžių žmonių užsimezga romanas. Tačiau netrukus paaiškėja, kad ne viskas šioje istorijoje yra gražu ir romantiška.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)