Grupės nariai Karolis Talutis-Talaz ir Deividas Alejūnas-Corsalis pastebi, kad su kiekvienu pasirodymu vis labiau plečiasi jų klausytojų ratas. „8 Kambario" muziką atranda ne tik jauni klausytojai, bet ir šeimos su vaikais, vyresnė publika.

„Kiekvienas klausytojas mums labai svarbus ir su kiekvienu kuriame atskirą ryšį. Pasirodymo metu mėgstame būti minioje kartu su jais. Mūsų koncertuose nėra nei paslapčių, nei atstumo.

Nesame nei pasikėlę, nei užrietę nosis, niekuomet sau to neleistumėme. Paprastumas, nuoširdumas ir žmogiškumas yra mums labai svarbūs. Manau, tai ir veda į mūsų koncertus ne po vieną kartą", – sako D. Alejūnas.

Tačiau, pasak jo, ne tik aktyvūs klausytojai yra varomoji koncertų dalis, bet ir stipri „8 Kambario" komanda. Tai padeda užtikrinti sklandų pasirodymų procesą.

Koncertai po atviru dangumi „Ieškau" Vilniuje ir Kaune vyko jau trečią kartą. Pasak K. Talučio, ieškojimas yra neatsiejama kiekvieno žmogaus gyvenimo dalis. „Žmogus visą gyvenimą ieško – jei ne meilės, tai savo pašaukimo, vietos. Todėl ieškojimas niekada nesibaigs. Ieškojimas veda į priekį. O po šitų koncertų mes pasikrovėme dar daugiau energijos ateities darbams, todėl nesustosim ieškoję", – sako K. Talutis.

Jis pastebėjo, kad koncertuose keičiasi žmonės, jų vis daugėja. Vienintelis dalykas, kuris nesikeičia – tai stiprus publikos atgalinis ryšys.

Grupės prodiuseris Ričardas Fedasiukas džiaugiasi, kad „8 Kambario" koncertai sulaukia itin didelio susidomėjimo. „Su kiekvienu koncertu stengiamės kelti tiek pasirodymo, tiek koncerto organizacinę kokybę. Tad lyginant su praeitais metais mūsų komanda pasipildė naujais muzikinio sąstato ir komandos nariais.

Tas leidžia telktis ne tik į organizaciją, bet tobulinti ir renginio išpildymą. Įdomu tai kad, vos pasibaigus koncertui gauname naujų užklausų, kada bus kitas pasirodymas Vilniuje. Tad ne paslaptis, kad kitą koncertą Vilniuje suregsime rugpjūčio 31 dieną. Detalesnė informacija jau netrukus", – sako prodiuseris.

„8 Kambarys" žada ir dar daugiau naujienų. Šiuo metu grupė taip pat įrašinėja savo antrą muzikos albumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją