E. Bžeskas DELFI sakė, jog šis kūrinys jiems greičiausiai siųstas likimo. Prodiuseris pasakoja po ilgo nesimatymo sutikęs kompozitorių Andrių Borusevičių, kuris pareiškė turintis dainą būtent „69 danguje“. Išgirdęs, ką jam siūlo A. Borusevičius, Egmontas net nesudvejojo, kad daina - būtent jo grupės merginoms.

„Aš manau, kad šią dainą – truputį graudžią, truputį jautrią ir labai pozityvią sau gali prisitaikyti kiekvienas žmogus. Kiekvienas privalome saugoti savo angelą, kad jis neverktų“ - DELFI sakė grupės narė Goda Alijeva.

Moteris pasakoja, jog susitikti su merginomis po tiek laiko įrašų studijoje, diskutuoti apie dainą ir vėl „virti“ tame pačiame šou verslo katile buvo be galo keista, tačiau labai malonu.

Pirmą kartą naujoji „69 danguje“ daina nuskambės nemokamame koncerte, kuris vyks gegužės pirmąją, 17 val. prie Baltojo tilto Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)