1997 metais karjerą su mišriu kvartetu „L+“ pradėjęs atlikėjas netrukus laimėjo prestižinį Lietuvos popmuzikos apdovanojimą „Bravo”, skirtą Metų debiutui, ir susilaukė didelės sėkmės. O po trejų metų, iširus „L+”, Linas pradėjo solinę karjerą ir išleido pirmąjį solinį albumą pasivadinęs Adomso slapyvardžiu, rašoma pranešime spaudai.

Vėliau atlikėjas buvo grupių „UAB Music“, „Backpackers“ nariu, 2004 metais su Simona Jakubėnaite atstovavo Lietuvą Eurovizijos dainų konkurse, dainavo miuzikluose, sukūrė garso takelį dokumentiniam filmui, himną krepšinio klubui, laimėjo vietinių ir tarptautinių apdovanojimų, vedė radijo ir televizijos laidas.

L. Adomaitis per savo muzikinę karjerą yra sukūręs net 626 dainas ir išleidęs virš 25 albumų su įvairiomis grupėmis ar projektais. 2018 metais atlikėjas išleido vieną geriausių savo karjeros albumų „Vandenynai“, tapusį jo vizitine kortele, o šiemet pristatė dainą ir koncertinį turą pavadinimu „Šviesa spindės tamsoje“.

Įkvėpimo kūrybai atlikėjas semiasi iš kelionių, jausmų, gamtos, knygų ir Dievo, o dainininko asmeninį stilių formavo įvairūs gyvenimo tarpsniai. Pažvelkime į Lino stiliaus revoliuciją per 25-erius metus.

50 nuotraukų per 25-erius metus:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją