F tai „Florence And The Machine”. Negaliu pasakyti, kad esu „Florence And The Machine” gerbėja ir, jei ji nebūtų perdainavusi klasikinės dainos „You’ve Got The Love”, aš turbūt nebūčiau jos įtraukusi į šią abėcėlę.

G tai „Green Day”. Tai viena iš mano mėgstamiausių grupių paauglystėje, todėl, kai „Green Day” išleido „21st Century Breakdown” aš stovėjau pirma eilėje įsigyti šį albumą. Tai nėra „Dookie”, bet vaikinai turėjo kažkada suaugti.

H tai Hannah Montana. Negalėčiau rasti geresnės vietos Miley Cyrus, nes Michaelas Jacksonas privalėjo būti prie raidės M, todėl įtraukiau ją pagal jos kitą vardą. Šie metai jai buvo geri – išleido „The Climb”. Manau, kad M. Cyrus albumas „The Time of Our Lives” yra mano 2009 m. mėgstamiausia nuodėmė.

I tai „Illuminations” - 2009 m. „Little Boots“ kūrinys. Turint omenyje, kad jos singlas „Remedy” šiuo metu mano automobilio muzikos grotuve yra užstatytas ant pakartojimo, artimiausioje ateityje aš galiu įsivaizduoti šią mažą ledi mėgaujantis rampų šviesa.

J tai „JLS”. Oho, kokie būtų buvę šie metai „JLS” vaikinams, jei ne ekscentriškas Lady GaGa elgesys, sakyčiau, šie vaikinai buvo tikros 2009 m. žvaigždės (aš esu įsitikinusi, kad dauguma iš jūsų ginčytųsi, kad jie jau yra žvaigždės). Aš negaliu sulaukti, ką jie pasiūlys 2010 m., tačiau, turint omenyje, kad neseniai buvo paskelbta apie jų koncertinį turą, tai bus įspūdinga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją