Linas prasitarė, kad jam kūrybinė komanda pametėjo mintį apie muzikinio 20 metų etapo nuotraukas, kuriomis reikėtų pasidalinti būtent dabar. Tačiau Linas prisipažįsta, kad atrinkti užfiksuotas akimirkas jam buvo sunku. Begalės kadrų iš koncertų, tarptautinių festivalių, fotosesijų, užkulisių. Nuo grupės „L+“ iki šių dienų solinio etapo – tūkstančiai nuotraukų.

„Man sako: atrink savo fotkes, ryt leidžiam. Sutikau. Bet kai pradėjau raustis archyvuose, supratau, kad su tuo „ryt leidžiam“ – dar teks palūkėti. Užtruko kelis vakarus, kol peržvelgiau visas nuotraukas. Jos privertė mane šypsotis. Rodos, vakar būčiau išgyvenęs visus tuos nuotykius“, – pasakoja Linas Adomaitis.

Kiekvieno muzikinio etapo akimirkos šiose nuotraukose Liną privertė iš naujo įkvėpti šviežio jaudulio, prisiminti, kiek iki šios dienos yra daug nuveikta. Linas įsitikinęs, kad būtent tie etapai ir atvedė jį į tokius grandiozinius projektus, kuriuos atlikėjas rengia pastaraisiais metais.

Panašu, kad šiais metais Lino Adomaičio koncertų turas „Smėlio laikrodis“ bus sėkmingiausias dainininko karjeroje – bilietai į visus turo pasirodymus jau beveik išgraibstyti, o į kai kuriuos koncertus jau nebeįmanoma patekti.

„Apie tokius rezultatus galėjome tik pasvajoti. Ant rankos pirštų skaičiuojam paskutinius bilietus, nors iki koncertų dar liko mėnuo. Tai mane ir visą komandą verčia dar labiau pasitempti. Norime, kad klausytojai vėl maksimaliai pasisemtų kokybiškos muzikos, maksimaliai gautų šilumos ir nuoširdumo. Kruopščiai dėliojame visą jubiliejinių koncertų turinį“, – entuziastingai pasakoja Linas Adomaitis.

Koncertų ciklas „Smėlio laikrodis“ akcentuos pačius įsimintiniausius Lino muzikos perlus nuo 1997 metų, todėl atlikėjas kviečia visus savo muzikos gerbėjus belaukiant koncertų paganyti akis ir į archyvines nuotraukas iš tų 20 Lino Adomaičio metų scenoje.

Fotografų užfiksuota Lino Adomaičio istorija:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)