Tiek pačiame albume, tiek jo pristatymo koncerte išgirsite pačias naujausias grupės dainas. Viena jų – šiandien pristatoma daina „Iš mano širdies“, kuri jau antrą savaitę radijų topuose užima pirmą vietą, tad tikrai nelieka abejonių, jog paprastumu išsiskiriantys „2 Donatai“ savo kūryba tiesiog yra užvaldę lietuviškos muzikos rinką, rašoma spaudos pranešime.

Būtent šios dainos videoklipą vaikinai filmavo pačiam autoriui (Donatui Čižauskui) labiausiai patinkančioje vietoje – pajūryje. Donatas net nepabūgo lietaus, didelio vėjo ir išsimaudė šaltoje jūroje.

„Ko nepadarysi dėl gero vaizdo ir tikros emocijos. Kiekvienas mano parašytas kūrinys yra be galo man svarbus, todėl esu labai priekabus dainų išpildymui, atlikimui.. norisi žmonėms atiduoti klausyti nepriekaištingą produktą. Apgalvojame kiekvieną detalę ir daug dirbame, kad būtent visos mūsų siekiamybės virstų realybe. Taigi laukiame ištikimiausių mūsų grupės gerbėjų savo koncertuos. Pažadame, turėsime labai gerą laiką kartu“, – kalbėjo Donatas Čižauskas.

2 Donatai - „Iš mano širdies“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)