Arenoje šį vakarą susirinko Lietuvos scenos korifėjai, geriausi metų atlikėjai ir grupės, produktyviausi muzikos kūrėjai, žymiausi pramogų pasaulio veidai. Jų gretose buvo galima sutikti ir pasaulyje didžiulį dėmesį pelniusią bei šiuo metu Lietuvoje reziduojančią amerikiečių Ballų šeimyną, apie kurią filmuojamas realybės šou.

„Vakar dvidešimties žmonių komanda buvo atvykusi į areną, apsižiūrėjo galimybes filmuoti mūsų šou epizodus, kuriuose dalyvautų Ball‘ai. Taigi, šių metų M.A.M.A matys ir Amerika“, – sakė ceremonijos rengėjai dar prieš renginį.

Tuo metu DELFI TV transliacijos ant raudonojo kilimo vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitiėne turėjo išskirtinę galimybę su garsiąja šeimyna pabendrauti ir asmeniškai. Nijolė pateks ir į JAV itin populiarų realybės šou.

"Labas vakaras", - lietuviškai su N. Parigyte-Rukaitiene pasisveikino LaVaras Ballas, o neilgai trukus dainininkė ir TV laidų vedėja suprato, kad yra filmuojama "Ball In The Family" komandos.

"Ar šį video jūs parodysite Amerikoje?", - pasitikslino N. Pareigytė-Rukaitienė ir iškart sulaukė paaiškinimo, kad tikrai taip.

"Ar aš Amerikoje būsiu žvaigždė?!", - nustebusi paklausė raudonojo kilimo transliacijos vedėja ir LaVaro buvo patikinta, jog tikrai taip.

N. Pareigytės ir Ballų šeimynos pokalbį rasite DELFI TV reportaže:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)