DELFI TV žiūrovai turi išskirtinę galimybę M.A.M.A 2017 raudonąjį kilimą apžvelgti iš labai arti. Šįkart garsenybes kalbina ir jos įvairių klausimų parengusi turi atlikėja ir TV laidų vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Dažnai prieš įvairius renginius vykstantis žvaigždžių pasifotografavimas ant raudonojo kilimo tampa kur kas įdomesniu įvykiu už patį renginį. Būtent dėl to DELFI TV vieninteliai rodo, kaip viskas vyksta iš tiesų! Pirmieji pamatysite ne tik kaip išsipuošė ryškiausios Lietuvos žvaigždės, bet ir išgirsite komentarus apie stilių, investicijas į vakarinius apdarus, bet ir spėjimus, kas laimės statulėles!

Vieni pirmųjų raudonuoju kilimu pražingsniavo Antanas ir Daina Bosai. Puikiai nusiteikę Antanas ir Daina DELFI patikino turį savybę į svarbiausius renginius atvykti vieni pirmųjų, mat jiems tenka važiuoti iš pajūrio.

Eglė Jakštytė - taip pat viena pirmųjų viešnių. Mergina renginiui ruošėsi nuo ryto, tačiau jau ir anksčiau buvo suplanavusi, kaip atrodys vakaro metu, kokia bus šukuosena. Ji vilki dizainerės Aurelijos Beliakaitės suknelę. Eglė atskleidė ir savo favoritus, kuriuos sužinoti galite pažiūrėję raudonojo kilomo transliacijos įrašą.

Violeta ir Vilius Tarasovai - taip pat vieni pirmųjų vakaro svečių. DELFI paklausti, kodėl raudonajam kilimui rinkosi juodus drabužius, Violeta sakė, jog vaidina Holivudą.

"Ten juoda spalva, čia irgi juoda spalva", - juokaudama kalbėjo atlikėja.

DELFI paklausta, kiek laiko užtruko Vilius, ruošdamasis ceremonijai, V. Tarasovienė tiesiai į klausimą neatsakė: "Visą gyvenimą", - juokėsi ji. Tuo metu pati Violeta sakė užtrukusi apie porą valandų kurdama vakaro įvaizdį, tačiau greičiausiai tai - ne visai tiesa.

"O aš užsimociau Ainos Zinčiukaitės siūtą kostiumėlį", - juokavo gerai nusiteikęs V. Tarsovas.

Ant raudonojo M.A.M.A 2017 apdovanojimų kilimo drauge pasirodė Vaida ir Rolandas Skaisgiriai. Žiniasklaidoje buvo skelbta, kad pora išgyvena santykių krizę, tačiau jų pasirodymas drauge viešumoje pakurstė kalbas, neva jiedu susitaikė.

Tačiau pati Vaida Skaisgirė, DELFI paklausta, kodėl nusprendė pasirodyti viešumoje drauge ir ar tai reiškia, kad jiedu su Rolandu iš tiesų susitaikė, nuo klausimo išsisuko. Ji sakė, kad su sutuoktiniu susitiko prieš pat renginį, todėl tiesiog drauge pražingsniavo raudonuoju kilimu.

“Susitikom prie durų, tai kartu ir atėjom”, - šyptelėjo Vaida, išgirdusi klausimą.

Dainininkė Natalija Bunkė ant raudonojo M.A.M.A 2017 kilimo atvyko lydima naujo draugo. DELFI paklausta, kas jis, Natalija nuo tiesaus atsakymo išsisuko.

Tačiau raudonojo kilimo DELFI TV transliacijos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė nepraleido progos pajuokauti: "Edgaras - susipažinkite", - juokaudama N. Bunkės draugą pristatė Nijolė.

Iš pradžių buvome nusprendę eiti kartu, bet ne ant raudonojo kilimo. Reiškia, jis kažkur būtų. Bet vėliau ir su Edgaru, ir su merginomis pakalbėjome, kad ne tas amžius, kad žaistume katės ir pelės žaidimus. Paskui nufotografuos besislapstančius. Kam to reikia?“, - DELFI kalbėjo Natalija Bunkė.

Pats Edgaras patikino besijaučiantis gerai, o į klausimą, ar prieš renginį ramiai miegojo, atsakė, kad ilsėjosi visą naktį.

Taip, miegojau, viskas gerai“, - kalbėjo Edgaras į M.A.M.A. apdovanojimai 2017 su mylimąja atvykęs Edgaras.

Pora drauge gyvena jau pusę metų.

Tiesioginė raudonojo kilimo transliacija - tik DELFI TV:


M.A.M.A 2017 ceremonijos svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)