Arenoje šį vakarą susirinks Lietuvos scenos korifėjai, geriausi metų atlikėjai ir grupės, produktyviausi muzikos kūrėjai, žymiausi pramogų pasaulio veidai. Jų gretose veikiausiai bus galima sutikti ir pasaulyje didžiulį dėmesį pelniusią bei šiuo metu Lietuvoje reziduojančią amerikiečių Ballų šeimyną, apie kurią filmuojamas realybės šou.

DELFI primena, jog tik per DELFI TV 17:30 val. galėsite tiesiogiai stebėti ant raudonojo kilimo besirenkančius išsipusčiusius svečius, kuriuos kalbins Nijolė Pareigytė. Jau dabar garsi dainininkė nekantrauja pakalbinti ir pačius Ballus.

„Vakar dvidešimties žmonių komanda buvo atvykusi į areną, apsižiūrėjo galimybes filmuoti mūsų šou epizodus, kuriuose dalyvautų Ballai. Taigi, šių metų M.A.M.A matys ir Amerika“, – sakė ceremonijos rengėjai.
VIP svečių apdovanojimuose bus ir daugiau: renginys sudomino leidybos monstrų „Sony Music“ ir „Universal Music Group“ atstovus. Kartu su Leono Somovo švedų grupe „Highly Sedated“ repeticijose apsilankė ir garsusis vadybininkas William‘as Eib‘as, dirbęs su Norah Jones ir bendradarbiavęs su Bob‘o Dylan‘o kompanija Beverly Hillse.

„Highly Sedated“ šį vakarą pasirodys ant scenos. Taip pat koncertuos „G&G Sindikatas“, Jazzu, Beatrich, „Skamp“, Mark Les ir Monique, „Man-go“, „The Station“, „Rondo“ ir daugelis kitų. Renginio vedėjai – Mantas Stonkus ir Mantas Katleris. M.A.M.A 2017 apdovanojimų tiesioginė transliacija – per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)