Įsibėgėjus renginiui scenoje pasirodė prodiuseris Martynas Tyla su misija įteikti apdovanojimą Metų koncertinei grupei. „Turėsiu paskelbti tai, kas su manimi labai daug susiję, - tūkstantinei miniai tarė M. Tyla. - Daug ką veikėm kartu, daug padarėm. Vienas kitą siuntėm, vienas kitą apkabinom, vienas kitą smaugėm.“

Martynui paskelbus, kad Metų koncertine grupe tapo SEL, minia atlikėją scenoje pasitiko gausiais plojimais. Tiesa, M. Tylą ir E. Dragūną išties sieja seni ir ypatingi ryšiai – Martynas kadaise buvo Egidijaus Dragūno vadybininkas.

„Galiu parodyti, kaip mano širdis plaka. Metai buvo įdomūs. Aš kartais išgirstu klausimą, ar baisu eiti į sceną, kai tiek daug žmonių. Suprantu, kad tikrai ne, nes už mano nugaros yra labai daug talentingų žmonių, kuriems šiandien noriu padėkoti: mūsų garsas, šviesa, visa grupė“, - atsiimdamas apdovanojimą, kalbėjo E. Dragūnas.

„Be viso to noriu ištarti ačiū savo šeimai: motinai, tėvui. Noriu pasakyti ačiū savo sūnui, kuris yra čia, tas geras berniukas, kurį labai myliu, kuris man pasako: „Tėti, reikia eiti, nors ir sunku“, - tęsė jis ir taip pat dėkojo mylimajai Kotrynai, kuri šiuo metu serga ir liko namie.

“Ir turbūt savo ruožtu pagrindinį ačiū noriu pasakyti žmonėms, kurie ateina į mūsų koncertus, mūsų gerbėjams. Ačiū, kad padėjot man tapti laisvu žmogum. Ačiū“, - padėką scenoję baigė E. Dragūnas.

Ceremonijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)