Alternatyvų mados ir šokio spektaklį „Geroji ir išvirkščioji pusės“, inspiruotą savitos airių kilmės dainininkės bei mados ikonos R. Murphy, A. Rimiškis stebėjo su žmona Vaida.

Naujasis Memelio teatro darbas porai paliko gilų įspūdį. "Gal labai dideliu teatro ekspertu ir negaliu vadintis, bet tiek aš, tiek mano žmona likome sužavėti šiuo spektakliu, - po spektaklio pasakojo A. Rimiškis. - Man šis mados ir šokio žanras buvo naujas, bet beprotiškai patiko. Kas labiausiai? Viskas - kostiumai, šokėjų judesiai, jų veido mimikos, atsidavimas vaidmeniui, šokio stilistika, savotiškai pavaizduotas gėrio ir blogio mišinys. R. Murphy muzika puikiai perteikė spektaklio herojų emocijas ir jausmus. Esu labai sužavėtas tais talentingais žmonėmis, kurie kūrė šį spektaklį."

Memelio teatro spektaklis "Geroji ir išvirkščioji pusės"
A. Rimiškis apgailestavo tik dėl vieno - kad spektaklis truko apie valandą. "Laikas salėje ištirpo. Rodosi, tik atėjome ir jau reikėjo išeiti. Mielai būčiau žiūrėjęs šį šokio ir mados spektaklį dar kelias valandas, - šypsojosi atlikėjas. - Gana atšiaurią "Švyturio menų doko" erdvę sušildė teatralus labai šiltai palaikiusi publika. Žiūrovai po spektaklio ilgai plojo atsistoję."

Tiesa, didelį įspūdį jaunam vyrui palikęs režisierės Rūtos Bunikytės pastatymas privertė susimąstyti apie nelengvą nūdienos teatralų būtį. "Man gaila tų jaunų kūrybingų ir talentingų žmonių, kurie taip smarkiai dirba, vargsta, o iš valstybės paramos negauna. Mūsų kultūra yra labai nuskriausta, - apgailestavo A. Rimiškis. - Sąlygos teatralų darbui turėtų būti kur kas geresnės. Juo labiau, žinant, kaip mažai jie šiais laikais uždirba."

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)