Spalį debiutavęs „Baltas sodininkas“ akimirksniu sulaukė žiūrovų susidomėjimo ir pagyrų, todėl nuspręsta žiūrovus pakviesti pasitikti Kalėdas drauge su spektaklio herojais.

„Leisdami ilgas valandas repeticijose nė nenumanėme, kad spektaklis sulauks tiek daug pozityvių atsiliepimų. Todėl nusprendėme suteikti galimybę jį išvysti visiems V. Kernagio ir teatro gerbėjams, nespėjusiems apsilankyti premjeroje“, – „Balto sodininko“ sėkme džiaugiasi Vytauto Kernagio fondo vadovas ir spektaklio prodiuseris Vytautas Kernagis.

V. Kernagio teigimu, Kalėdos – simbolinis metas, visų ypač mėgstamas, kadangi tai laikas, visuomet apgaubtas ypatinga šventine energija.

„Teatras spinduliuoja išskirtines emocijas. Kartu su visa spektaklio kūrybine grupe neabejojame, kad susijungusios su kalėdine nuotaika jos įkvėps kiekvieną žiūrovą dideliems ir prasmingiems artėjančių metų planams“, – sako spektaklio prodiuseris.

Vytauto V. Landsbergio režisuotuose spektakliuose pristatomos dvi pjesės „Baltas sodininkas“ interpretacijos. Aktoriai Vidas Petkevičius ir Ainis Storpirštis scenoje įkūnija spalvingą ir įvairiapusę V. Kernagio asmenybę. Spektaklio scenografiją kūrė Paulina Nešukaitytė, kostiumų dailininkė – Dalia Kernagienė.

Vytauto Kernagio fondas įsteigtas 2008 m., siekiant išsaugoti maestro atminimą, vykdyti naujų kūrybinių idėjų sklaidą ir organizuoti pagalbą sergantiems onkologinėmis ligomis. Per septynerius veiklos metus fondas jau įgyvendino per 50 įvairių projektų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)