„Litexpo“ parodų ir kongresų centre vyksiantis renginys pristatys 50 žinomiausių meno galerijų iš Lietuvos ir užsienio: Portugalijos, Latvijos, Lenkijos, Kazachstano, Ukrainos, Baltarusijos, Danijos, Italijos ir kt.

Žiūrovai turės galimybę susipažinti su daugiau nei 500 menininkų kūryba; juos pristatančios galerijos pademonstruos daugiau kaip 2000 naujausių meno kūrinių.

„ArtVilnius“ - daugiaplanis renginys. Be tapybos, grafikos ir skulptūros darbų iš viso pasaulio, bus ką veikti ir tiems, kurie nenusėdi vietoje ir nori sužinoti apie meną daugiau. Meno mugės erdvėse veiks didelio formato skulptūrų, objektų ir instaliacijų paroda „Takas“, vyks edukacinė programa vaikams, jaunimui ir suaugusiems, aktualios podiumo diskusijos, paskaitos, filmų ir video programa, performansai, akcijos.

Bus galima susitikti su menininkais ir keliauti po ekspoziciją su gidu.

Meno mugė veiks iki birželio 30 dienos.

DELFI nuotraukų albume - mugės akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)